STRUMFII - SATUL PIERDUT

STRUMFII - SATUL PIERDUT

DIN 31 MARTIE IN CINEMATOGRAFE

Read 11995 times

Share this

Related items

 • 09.Mar.2017 O NOAPTE NEBUNA

  DIN 16 IUNIE 2017 IN CINEMATOGRAFE

  CONCURS - Invitatii film

  În comedia pentru adulţi, O noapte nebună,nebună, cinci prietene şi foste colege de facultate – interpretate de Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer şi Zoë Kravitz – închiriază o casă de vacanţă la Miami pentru un weekend care până la urmă o va lua razna. 

 • 27.Jan.2017 NOAPTE ALBA

  DIN 17 MARTIE 2017 LA CINEMA

  Atunci când poliţiştii din Las Vegas, Vincent Downs (Jamie Foxx) şi partenerul său Sean (Tip “T.I.” Harris) reuşesc să pună mâna pe un transport de cocaină adresat lui Stanley Rubino (Dermot Mulroney), un patron de cazinou unde se vindeau droguri, acesta se răzbună răpindu-l pe fiul lui Vincent (Octavius J. Johnson).

 • 14.Nov.2016 INCARNATE

  DIN 9 DECEMBRIE 2016 LA CINEMA

  Băieţelul de unsprezece ani, Cameron (David Mazouz), o înspăimântă pe mama sa, Lindsay (Carice van Houten), când începe să se încuie în camera sa pe întuneric, să vorbească în limbi străvechi şi să prezinte simptomele posedării de către diavol.

 • 31.Oct.2016 LIFE

  DIN 24 MARTIE IN CINEMATOGRAFE

  CASTIGA INVITATII DUBLE LA FILM

  Life/ Viaţa-primele semne este un terifiant thriller ştiinţifico-fantastic în care o echipă de oameni de ştiinţă aflaţi la bordul unei staţii orbitale internaţionale trec brusc de la interesul pentru descoperirile ştiinţifice la o spaimă viscerală atunci când descoperă o formă de viaţă care se dezvoltă rapid şi care a cauzat extincţia vieţii pe planeta Marte, iar acum ameninţă atât echipa cât şi însăşi viaţa pe Pământ. 

 • 20.Sep.2016 PASSENGERS

  DIN 23 DECEMBRIE 2016 IN CINEMATOGRAFE

  Jennifer Lawrence (Aurora) şi Chris Pratt (Jim) joacă într-un action-thriller incitant despre doi necunoscuţi care se află la bordul unei navete spaţiale, în cursul unei călătorii de 120 de ani spre o altă planetă, când sunt treziţi de către capsulele lor de hibernare cu 90 de ani mai devreme de termen.  

Sony Pictures Print Logo

Newsletter